lunedì 20 febbraio 2017

Acoperis casa in 4 ape

Calculator acoperis ape. Introduceti dimensiunile:. Modele de case cu acoperis in ape. Casa cu dormitoare. Am ales si un model de casa cu mansarda si acoperis in patru ape.


Are un aspect deosebit, cu ferestrele mici cu obloane, lucarnele in forme diferite si terasa mare acoperita din lateral.

Are o suprafata de 1mp, din care cea utila este de 1mp. Locuinta pentru familii. Ce este un acoperis in ape ? Un acoperis in patru ape are toate patru laturile inclinate spre interiorul casei, unite in partea de sus printr-o coama centrala.


Acest model, impreuna cu acoperisul in doua ape , sunt cele mai des intalnite tipuri de acoperis din intreaga lume. Reprezinta cel mai comun tip de acoperis si permite crearea unor spatii suplimentare la etaj, fie pentru depozitare, fie pentru locuit (este vorba bineinteles despre poduri si mansarde). In cazul acoperisurilor cu sau mai multe ape - calculatorul presupune ca planurile acoperisului au aceeasi inaltime. Sarpanta, invelitoare in ginci ape.


Constructia unui acoperis in ape poate reprezenta o provocare, chiar si pentru cei mai experimentati constructori.

Asadar, daca planuiti un astfel de proiect, este de preferat sa va documentati din timp cu privire la ce presupune cu exactitate, care sunt costurile si, mai ales, pentru ce tip de cladiri este utilizat. Gable roofing calculator. Cele mai populare acoperisuri sunt cele in doua ape , urmate la o oarecare distanta de cele in patru ape.


Dincolo de preferinta din considerente estetice pentru unul dintre acestea, fiecare tip de acoperis vine cu avantaje si dezavantaje de ordin practic, pe care este bine sa le cunoasteti pentru a face cea mai buna alegere pentru locuinta pe care urmeaza sa v-o construiti. Montare acoperis - Duration: :00. Forma asimetrică a acestui tip de acoperis are pantele la inclinaâțtii inegale: una dintre ele are o inclinație foarte mare, iar cealaltă, prin comparație redusă. Așadar și casa Dvs.


Acoperiș cu pante inegale. Nu stiu daca este nevoie si de lucrari de dulgherie, datele sunt apropiate de realitate. Devizul estimat de dumneavoastra sa includa si manopera.


Blocul este cu etaje , o parte din acoperis este schimbat. Zona de noapte este compusa din doua dormitoare si o baie. Proiecte de case cu acoperis in ape. Al doilea exemplu este o casa cu un aspect incantator, plin de caldura.


Case mansardate cu acoperis in ape. Iata un model clasic de casa , din zidarie, cu tigla naturala si cu coloane la intrare. Este o casa cu dormitoare, dintre care doua sunt amenajate la parter, alaturi de o baie, cam pe jumatate din suprafata. Am o casa cu latimea de 13m si lungimea de 15m as vrea sa fac un acoperis in ape , ma puteti ajuta cu inaltimea pantei?


Aspectul unei case cu acoperis in doua ape este de asemenea un factor important atunci cand ne alegem un model de casa.

Astfel de proiecte sunt nemuritoare si elegante, iar variantele din care poti alege sunt nenumarate. DESCRIEREA PROIECTULUI: G5este o casă compactă cu un etaj și acoperiș în patru ape pentru o familie de persoane. Partea reprezentativă este o cameră de zi spațioasă, bine luminată, combinată cu o bucătărie. Sursa proiect: houseplans. România, acoperișul în ape sau cu versanți sunt destul de rar întâlnite datorită faptului că sunt mai greu de realizat, chiar dacă nu imposibil.


Daca te-ai hotarat sa iti construiesti o casa dar ai la dispozitie un buget limitat, atunci ar trebui sa iei in considerare o casa al carei acoperis este construit in doua ape. Acest tip de acoperis este mai putin costisitor, se realizeaza usor si poate acoperi si casele care au camere la mansarda. In plus acest acoperis se poate realiza atat.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.